П'ять громад Прикарпаття закликають взяти участь у конкурсі мікрогрантів


Молодіжна організація “СТАН” в межах програми “Амбасадори розмаїття” оголошує конкурс мікрогрантів для проєктів, які розкриватимуть цінності плюралізму, різноманіття та сприятимуть участі молоді в громадському житті.

Взяти участь у ньому зможуть представники/ці Коломийської, Калуської, Долинської, Верховинської об'єднаних територіальних громад та міста Івано-Франківська, йдеться на сторінці конкурсу.

Конкурс проєктів передбачає 4 переможців, проте організатор залишає за собою право змінити кількість переможців за фактом оцінювання. Загальний фонд конкурсу - 50 000 гривень.

Подати свою заявку потрібно до 22 лютого включно. Про результати конкурсу буде повідомлено 1 березня. Реалізувати проєкт необхідно до 31 березня 2021 року. Зробити це можна, заповнивши заявку за цим посиланням.

Проєкти, які подаються на конкурс мають відповідати таким напрямкам:

1. Просування культури прав людини та солідарні дії.

2. Створення міжкультурного діалогу в області.

3. Підтримка й підсилення молоді через розширення молодіжної участі та розвиток лідерських навичок й підприємництва серед молоді.

Форми проєктів:

Конкурс не обмежує заявників у формі реалізації ідей. Проте, формат проєкту має відповідати цілі(ям) Конкурсу, має бути втілений повністю чи значною мірою в період з 1 по 31 березня. У випадку часткового втілення проєкту Заявник зобов’язаний обгрунтувати та переконати в заявці комісію про спроможність завершити проєкт.

Вимоги до проєктів

Від однієї громади може бути подана одна проєктна заявка. Проєктна заявка має бути простором для об’єднання громади та спільних зусиль. Рекомендовано до участі в одному проєкті залучати представників різних інститутів громадянського суспільства.

Проєкти мають розкривати цінності плюралізму, різноманіття, сприяти участі молоді в громадському житті.

Умовою участі є обов’язковість попередньої участі ⅔ команди проєкту в тренінгу від ГО “МО СТАН”.

Команди подаючи заявку надають згоду на використання у всіх матеріалах дисклеймеру даного ПРОЄКТУ “Амбасадори розмаїття на Прикарпатті” та логотипів усіх партнерів даного Проєкту.

Проєкти мають бути аполітичні, некомерційні. Витрати мають бути доцільними та не можуть фінансувати операційну діяльність Заявника.

Відповідальність за реальність заповнення заявок лежить на Заявнику. До заяви мають бути прикріплені таблиця бюджету та таблиця таймлайну завдань проєкту / етапів реалізації

Заявки, що не пройшли технічний відбір в межах термінів подачі заявок будуть відхилені.

Програма «Амбасадори розмаїття у Прикарпатті» реалізується Молодіжною організацією «СТАН» в рамках проєкту «СТАН Амбасадори розмаїття 2020: локалізація» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в рамках проєкту «Амбасадори Розмаїття у Прикарпатті - антикрихка підтримка вразливих груп та громадських активістів» через регрантингову схему підтримки Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства за кошти Європейського Союзу в межах підтримки громадянського суспільства в регіоні.

В рамках цієї регрантингової схеми ФГС СхП підтримує проєкти своїх членів, які сприяють досягненню місії та цілей Форуму. Гранти доступні для громадських організацій з країн Східного Партнерства та ЄС. Ключові сфери підтримки є: демократія, права людини, економічна інтеграція, довкілля й енергетика, контакти між людьми, соціальна та трудова політика.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!