"Брудні" методи боротьби чи в франківський список "затесався" кандидат від екс-регіоналів?


В Івано-Франківську серйозних обертів набирають передвиборчі перегони серед "мажоритарників" на позачергових виборах до Верховної Ради. Кожен з кандидатів намагається зібрати щонайбільше голосів виборців. Для цього вдаються до "необережних" висловлювань в сторону опонентів чи, до прикладу, заклеюють чужі агітки власними

Відтак, нещодавно прес-служба кандидата у нардепи Сергія Палійчука від радикальної партії Олега Ляшка, розповсюдила соціологічне дослідження разом із коментарем політолога Ельзи Приймак. Політолог дає коротку "оцінку" кожному із кандидатів, де зауважує, що по виборчому округу №83 серед інших претендентів на "тепле" крісло у парламенті є й кандидат від партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», яку на Прикарпатті "не люблять" через біло-блакитне минуле. Хоча, як зауважує Приймаккандидат від партії Сергія Тігіпка, а саме Михайло Петруняк в Івано-Франківську позиціонує себе як безпартійного і йде самовисуванець. Хоча, на сайті Тігіпка йдеться про те, що саме він був висунутий від партії «Сильна Україна», запевняє політолог.

 

Зрештою, перевіривши інформацію на сайті, кореспондент "Бліц-Інфо" дізнався, що по мажоритарних округах Івано-Франківщини партія Тігіпка офіційно не висувала жодного кандидата.  Щоб розібратись детальніше, взялись з'ясовувати інформацію в самого пана Петруняка. Зрештою, у його агітаційних листівках можна вичитати, що він таки справді називає себе «безпартійним». А також запевняє, що патріот та брав активну участь у "Майдані". Інформація про безпартійність також викладена і на сайті ЦВК . Щоб хоч частково роз’яснити ситуацію, вирішили зателефонувати за телефоном, вказаном в агітаційній листівці пана Михайла під назвою «Мій номер». На жаль, поговорити з Михайлом Петруняком не вдалося, адже номер виявився не дійсним. Відтак, не дочекалися відповіді а ні на листи, а ні на повідомлення у соцмережі.

 

Тож, чи є пан Петруняк кандидатом від політичної сили «Сильна Україна» дізнатися у нього самого так і не вдалося. Проте, такий факт цілком можливий, адже впродовж 2012-2013 року Петруняк був радником голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, який, як відомо був ставлеником Януковича та належав до Партії Регіонів

 

Тож, чи це такий спосіб кандидата від радикальної партії "підмочити" репутацію свого опонента, чи відкрити очі виборцям на перефарбованого "регіонала", доведеться вирішувати кожному особисто.