"Лейбова гора" дарує знижки на святкування хрестин


У Вашій сім’ї очікують на поповнення? Звісно, це чи не найрадісніше свято. Спогади від того, що народжується нове життя переповнюють неймовірними почуттями.

Вибрати заклад, де за урочистим столом збереться уся родина, і відсвяти таку події на належному рівні – надзвичайно важливо.

Щастя в очах новоспечених батьків, привітання та побажання від найближчих людей, сімейні традиції та звичаї – все це обов'язково повинно проходити у вишуканій атмосфері. 

Саме це і пропонує ресторанно-готельний комплекс "Лейбова гора". У цьому закаладі поєднали долі не одна пара закоханих. Тут закохані не тільки знаходять одне одного, одружуються, але й святкують появу на світ своїх кровинок. І це вже стає традицією.

Відтак, «Лейбова гора» продовжує дарувати прикарпатцям приємні сюрпризи. У ресторані пропонують 10% знижку на організацію хрестин тим, хто гуляв весілля на "Лейбовій горі".

Творчий колектив закладу обіцяє піднесений настрій та вишукану атмосферу свята для щасливих батьків та їхній найближчих. А ще дуже радіє, що має змогу дарувати людям щасливі моменти їхнього життя.

"Ми дуже раді, що щасливі батьки обирають наш заклад для такого важливого у їхньому житті дня. Це додає нам впевненості у тому, що робимо правильну справу. У наш непростий час особливо важливо дарувати радість, найщасливіші моменти в житті, адже саме вони закарбовуються у пам’яті, творять історію людських сердець, сімей та родин. Маленький позитив, радість, подарована нашим колективом – це вже перемога, надійна цеглинка, закладена у людські долі," - зауважує адміністратор готелю "Лейбової гори" Марта Ільків.