"Океан Ельзи" планує відреставрувати госпіталь для бійців АТО


Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про допомогу пораненим героям та людям, які знаходяться на сході України

19 грудня в столиці України відбудеться благодійний концерт "Вночі". Виручені кошти будуть відправлені на реконструкцію військової лікарні в Запоріжжі, повідомляє канал 24.

Вакарчук розповів, що на такі роботи потрібно витратити велику суму грошей, яку вони планують отримати за концерт. Гурт хоче обладнати реанімаційний та операційний блоки, а також закупити декілька реанімобілів.

Співак повідомив, що в Запоріжжі є військовий госпіталь, котрий нещодавно відновили. Проте, закладу дуже потрібна справжня реанімація.

Офіційні квитки коштували до 15 тисяч гривень, проте були ще приватні внески людей, які хотіли допомогти. Крім того, в концерті візьмуть участь компанії, які надавали свої послуги безкоштовно. Таким чином гурт витратив на організацію концерту набагато менше грошей, ніж завжди.

Вакарчук зазначив, що незалежно від політичних поглядів, всі люди заслуговують на підтримку. Він закликав не ділитись на «хороших» і «поганих», а робити спільну справу.

Раніше, Вакарчук передав мешканцям Дебальцевого шифер для ремонту будинків.