"Океан Ельзи" у класичному складі виступив на Євромайдані


На Майдані незалежності суботнього вечора особливо людно. О 21-шій годині на сцені виступив гурт Океану Ельзи у своєму класичному складі.

Євромайдан зустрів музикантів гучними оплесками та вигуками,  хоча й  початок концерту запізнився майже на годину.  Святослав Вакарчук сказав, що присвячує свій виступ невинно засудженим і побитим активістам майдану. І висловив упевненість у тому, що мирний протест переможе. На стійку мікрофона співак почепив прапор України, повідомляє 5 канал.

Святослав Вакарчук, лідер гурту "Океан Ельзи": "Ми присвячуємо цей виступ всім тим хлопцям і дівчатам, яких безжалісно побили у ніч проти суботи, які були ні в чому невинні, і кадри з якими облетіли весь світ. Це звірство. Заради їх, їхніх сімей, та їхніх друзів. Заради тих, хто стояв тут в неділю на Банковій.  Ми хочемо, щоб нашу гідність сприймали достойно, щоб нашу свободу сприймали як очевидну річ і не розповідали нам кожн день про цифри і економіку в той день, коли невинні люди абсолюно ні за що, як врешті і завжди останнім часом, просто відповідають".