"Правий сектор" каже, що "секс-стриптиз" у Коломиї кришують в УМВС


Публічний секс у коломийському нічному клубі "Сектор", у ГО "Правий сектор Івано-Франківськ" називають суспільно неприйнятним, аморальним та антихристиянським вчинком. Який, до того ж відбувався в час посту та коли на сході України ллється кров, тож вимагають покарати винних.

Про це йдеться у заяві "Правого сектору" на офіційній сторінці у Facebook.

"Свідоме задоволення фізіологічних інстинктів людей в публічному місці та відсутність адекватної реакції на це з боку суспільства спонукали б задуматись про наближення кари, подібної спаленню Содому та Гомори", - вважає ПС.

Активісти засуджують цей вчинок і кажуть, що цей нічний клуб має сумнівну репутацію, в ньому торгують наркотиками, а «кришує» його високопосадовець із міліції.

"Його прізвище мало би бути відомим відділу внутрішньої безпеки УМВС і на підставі його діяльності, керівництво мало би провести відповідні кадрові рішення!Вимагаємо об'єктивного публічного розслідування по даній справі та покарання винних, відповідно суспільному резонансу та загрозі суспільній моралі - щоб в майбутньому попередити подібні випадки. Вимагаємо звернути особливу увагу на діяльність працівника міліції, причетного до керівництва цього закладу, прізвище якого, з певних міркувань, назвемо згодом!", - йдеться у заяві.

До теми: У Коломиї на клубній вечірці шукали грань між стриптизом і сексом 

"Стриптиз" у коломийському клубі закінчився кримінальною справою

Стриптиз на Прикарпатті - нелегальний