Рік Білого Металевого Бика: що робити цього дня і як правильно загадати бажання


Сьогодні маємо ще одну цікаву дату. Це – дата-паліндром, тобто дзеркальна: 1202 – 2021.

Сьогодні офіційно розпочинається рік білого металевого бика. Те, що ми відзначали майже півтора місяця тому, насправді настає лише сьогодні, 12 лютого. Саме новий рік за східним календарем змінює тваринку минулого року на тваринку нового, пише ТСН.

Щороку цей день випадає на дати між 21 січня та 20 лютого. І цьогоріч це 12-те, тобто сьогодні. І це найголовніше свято в китайському календарі.

Школи та підприємства країни можуть зачинятися на перші кілька днів нового року, аби кожен зміг провести час зі своєю сім'єю. Проводяться паради та вистави, на яких люди вбираються у традиційний одяг. Крім того, запускають феєрверки, адже існує думка, що шум і світло відлякують нечисть. Дорослі часом дарують дітям червоні конверти з грошима. Урочистості тривають два тижні й завершуються Святом ліхтарів. Але це зазвичай. Цьогоріч пандемія коронавірусу внесла свої корективи, і людей закликають залишатись вдома.

Відео Як правильно зустрічати китайський новий рік, аби він приніс удачу — пряме включення

Сьогодні офіційно розпочинається рік білого металевого бика. Те, що ми відзначали майже півтора місяця тому, насправді настає лише сьогодні. Саме новий рік за східним календарем змінює тварину минулого року на тварину нового. Про особливості святкування китайського нового року, а також про те, як притягнути до себе удачу в цей день знає "Сніданок". 

Дата-паліндром

Сьогодні ж маємо ще одну цікаву дату. Це – дата-паліндром, тобто дзеркальна. 1202 – 2021. Якщо говорити про такі довгі дати-паліндроми – день, місяць і рік, то вони трапляються вкрай рідко. Так наступна буде аж через 100 років! 21 грудня 2112 року.

Астролог, нумеролог Дмитром Довганчук пояснив, чим особливі для нумерології двійки в цій даті, а також цифра десять, адже саме 10 –  сума усіх цифр сьогоднішньої дати.

"Вона дійсно виконує бажання і виконує бажання дуже великі. Дата дуже енергетична, тому що багато двійок, енергія дуже сильно пробивна. Десять –  це один і нуль, тобто і початок, і обнулення. Люди наповнюються в цю дату енергією благополучної, покращують здоров'я, підвищується настрій, підвищується реалізація досяжних проєктів", – каже нумеролог.

Що потрібно робити цього дня

"Цього дня обов'язково потрібно радіти, передавати енергію, радість, щастя, любов, не варто сумувати, впадати в депресію. Утім, щодо бізнесу, то бажано підписувати договори, контракти, але не розраховуватися. Якісь великі грошові операції не слід робити, тому що енергетичний потік каже, що ці гроші потрібно притримати і вже в інші дні їх реалізовувати", – каже Дмитро Довганчук.

Крім того, він порадив загадувати бажання. Процедура проста. За його словами, потрібно поставити перед собою дзеркальце, запалити дві свічки, перед дзеркальцем покласти візуалізацію свого бажання – якусь картинку. І бажання своє до себе в дзеркальце проговорювати вголос. І далі – дати свічкам догоріти. Нумеролог каже, що за бажання сьогодні відповідає сума цієї дати-паліндрома – 10. Саме протягом 10 днів воно має здійснитись. Головне – загадувати обережно.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!