Родичі вбитого стоматологом-різником шукали його у квартирі життєгуба


Родичі одного із вбитих стоматологом -різником вважають, якщо ця справа не набуде розголосу, то жорстокий вбивця не понесе заслуженої кари.

Адже впевнені, що вбивця 100-відсотково зараз почне «відмазуватись», оскільки їм відомо, що він вже зараз шукає якісь «канали» для цього, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

Родичка однієї з жертв розповідає, коли розпочались пошуки їхнього зниклого родича, то його шукала не тільки міліція, а й друзі та знайомі хлопця.

«Нам було відомо, що брат був у компанії на другому поверсі будинку, в якому живе вбивця. Вони були між собою знайомі, бо що мій родич лікував у нього зуби. Та в той день він був у компанії на другому поверсі. Як він опинився на першому поверсі, нам невідомо», - зауважує жінка.

Проте, в неадекватність стоматолога-життєгуба не вірить. Адже, за словами родички загиблого, її мати, шукаючи сина разом з приватними службами, спілкувалась із життєгубом. 

«Ця людина при розмові цілком адекватна, якихось незрозумілих вчинків він не робив, навпаки цілком нормально обґрунтовано говорив. Тобто не було видно, що він неврівноважений. Щоправда, його співмешканка нам здалась дивною... », - пригадує родичка вбитого хлопця.

Як раніше повідомляв «Бліц-Інфо»,  родичі хлопця, розчленоване тіло якого знайшли минулого тижня в Івано-Франківську, переймають тим, що вбивцю намагаються зробити неосудним.