Роман Мельник стурбований долею хірургічного корпусу обласної Івано-Франківської лікарні


Сьогодні відбулось відкриття реконструйованого гінекологічного відділення Тлумацької центральної районної лікарні.

Присутній на урочистому заході директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Роман Мельник, поділився планами оновлення найважливіших об’єктів медицини області в найближчий період часу, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«В області є кілька об’єктів, які готові практично на 70-80% та потрібно ще трохи зусиль, щоб завершити там роботу. Зокрема це поліклініка в місті Коломия, розрахована на 850 відвідувачів, вона практично готова. Влада області приклала максимум зусиль та виділила кошти і скоро там завершаться будівельні роботи. Також в місті Галич невдовзі завершать хірургічний корпус центральної районної лікарні», - розповів Роман Мельник.

Однак, очільник обласної медицини зазначив, що дуже стурбований долею хірургічного корпусу, який знаходиться в Івано-Франківській обласній лікарні. 

«Не бачимо просто перспективи розвитку нашої медицини третього рівня без добудування хірургічного корпусу. Зараз він готовий на 50% але необхідні великі капіталовкладення, щоб ми завершили це будівництво», - зауважив Мельник.