Рятувальники розповіли деталі пожежі кафе на Богородчанщині


За минулу добу в області зареєстровано 9 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

"8 серпня о 10:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу мансардного поверху кафе «Криниченька» в селі Жураки Богородчанського району. До місця виклику одразу направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №4 смт. Богородчани. Додатково залучено ДПРП Солотвин, МПК Старуня та Підгір’я, ДПРЧ-11 м. Надвірна, а також добровільні пожежні дружини Богородчанського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів", - зазначають у пресслужбі управління ДСНС.

Вогнем знищено покрівлю будівлі та мансардний поверх, частково перекриття між першим та мансардними поверхом, на загальній площі 180 м.кв. Вогнем частково пошкоджено стіни будівлі. На пожежі врятовано приміщення кафе «Криниченька», дві сусідні будівлі та дві дерев’яні альтанки.
Об 11:51 пожежу було локалізовано, о 12:26 - ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Всього до ліквідації пожежі залучено 27 чоловік на 7 одиницях техніки, від Управління ДСНС в області 23 чоловік особового складу на 4 одиницях техніки.

Ніхто з людей не постраждав.

Також 8 серпня о 12:58 в селі Берлоги Рожнятівського району горіла суха трава на відкритій території, на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:54 в селі Цуцилів Надвірнянського району горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:21 в селі Підгір’я Богородчанського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території, на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:23 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної будівлі господарського комплексу (стайня, стодола). На пожежі врятовано три

сусідні будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.
О 21:04 в Івано-Франківську на вулиці Надрічній горіло сміття на відритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:17 в місті Городенка на вулиці Станіславській горіли післяжнивні залишки на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 серпня о 02:55 в селі Рибне Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:59 в місті Долина на вулиці Б. Хмельницького виникла пожежа перекриття господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!