Сайт Прикарпаттяобленерго "впав" через велику кількість запитів


Офіційний сайт компанії недоступний через велику кількість запитів. Враховуючи те, що навантаження на сайт практично не спадає, перебої в його роботі можливі і надалі.

Інформацію про будь-які зміни стосовно вимкнення електроенергії компанія публікує на сторінці АТ «Прикарпаттяобленерго» у Facebook, щойно отримує нові вказівки.

"Не намагайтесь «достукатись» на сайт компанії та у кол-центр. Зважаючи на це, просимо слідкувати за оновленнями: 1) На офіційній сторінці компанії у Facebook за посиланням https://www.facebook.com/oe.if.ua. Підписуйтесь на сторінку, щоб бачити новини в стрічці. Допоможіть долучитись знайомим, які цього зробити самостійно не можуть. 2) На інформаційних сторінках місцевої влади ваших ОТГ, з якими ми комунікуємо, наскільки дозволяє зв’язок. 3) На інформаційних сторінках та сайтах регіональних ЗМІ, які роблять все можливе, щоб інформація розповсюджувалась у кожен куток області",- закликають енергетики.

Зараз прикарпатські енергетики та енергетики усієї країни борються за збереження енергосистеми України, намагаючись збалансувати її та повернути світло в оселі. Для того, щоб енергосистема впоралась із кризою, застосовані одночасно кілька Графіків вимкнень. Доба буде складною, але надія на відновлення електропостачання є.

Допоможіть енергетикам: максимально вимкніть з електромережі усі енергоємні прилади та прилади, якими не користуєтесь, інформуйте про ситуацію людей старшого віку та тих, у кого немає інтернету.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!