Селяни "повелися" на непрадиву інформацію. У поліції прокоментували конфлікт у Космачі


У поліції Прикарпаття прокоментували інцидент у Космачі, що на Косівщині, де місцеві побили жінку з дитиною.

Як раніше повідомлялося, 6 лютого у Космачі селяни побили жінку з дитиною - подумали, що вони "навідники ТЦК". У ГУНП області повідомили, що такий конфлікт мав місце та уточнили, що постраждали троє людей - дві жінки та дитина.

За словами поліцейських, місцеві отримали неправдиву інформацію - тому перекрили дорогу, щоб не пропустити автівки.

"У результаті конфлікту в Косівському районі постраждали троє людей, серед них – неповнолітня: поліція з’ясовує обставини інциденту 6 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт за участі місцевих мешканців в селі Космач. На місце негайно виїхали керівництво обласної, районної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що мешканці отримали неправдиву інформацію, яка була розповсюджена по локальних групах у соціальній мережі. Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні. Поліцейські провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись", - коментують у поліції.

Згодом у поліції додали, що слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.  

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!