Серед прикарпатських нардепів ще до старту виборів найбільше «піарився» Олександр Шевченко


Ще одним народним обранцем, що не забував нагадувати про себе франківцям є колишній мер калуша Ігор Насалик

Такі висновки можна зробити, проаналізувавши оприлюдненні дані моніторингу Івано-Франківської обласної організації «Комітет виборців України» щодо політичних заходів та реклами в місті до початку виборчого процесу, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Зокрема, в середмісті Івано-Франківська ще за місяць до старту виборчого процесу було розміщені намети від народного депутата Олександра Шевченка. Також в місті було розміщено іменні білборди з Олександром Шевченком (17) та Ігорем Насаликом (33 шт). Згідно отриманої на запит КВУ інформації, вартість розміщення комерційної реклами на біл-бордах в залежності від місця розташування становить від 2 000 до 3000 тис, а вартість політичної реклами стартує від 3000 грн.

Окрім того, нардеп Шевченко нагадував про себе іванофранківцям у газеті «Столиця Карпат», тираж якої не менше 65 000 тисяч примірників. Також, зазначив керівник КВУ, було зафіксовано, що від імені нардепа Шевченка у школах на перше вересня роздавали сертифікати для катання на лижах.

Варто додати, що в Івано-Франківську за останній місяць також було розміщено значну кількість наметів та біл-бордів з політичною символікою партій «УКРОП», «Свобода», «Народний котроль», «ВОЛЯ», «Самопоміч».