Сервіс європейського рівня від Стадікс


Наразі в Україні зростає рівень безробіття. У засобах масової інформації називається досить невтішна цифра - 400 тисяч осіб.

Близько 2-ох млн заробітчан повернулися до своїх домівок із-за кордону у зв’язку з пандемією коронавірусу. Більша частина з них так і не змогли працевлаштуватись. Тому їхній вектор вибору знову направлений за кордон, адже там люди, навіть не маючи певної професії, отримують гідну зарплату. Що вже говорити про тих, хто влаштувався на роботу за обраним фахом, пройшовши процедуру нострифікації диплому і вивчивши мову. Спеціалісти високої кваліфікації (лікарі, інженери, науковці) розвивають медицину, економіку інших країн та підтримують фінансово своїх родичів в Україні.

Наразі на території Польщі постійно знаходиться понад 1,5 млн громадян України й завдяки їм ВВП країни щороку зростає. Мотивує українців до роботи за кордоном можливість назавжди залишитись там жити, влаштувати перспективне майбутнє своїх дітей, мати кращу соціальну захищеність та політичну стабільність. На доволі вигідних умовах у Польщу, Чехію, Словаччину, Німеччину, Чехію їдуть випускники українських закладів освіти, щоб здобути вищу освіту і отримати шанс на хорошу роботу.

Немає опису.

Якщо у вас виникло бажання без проблем знайти вигідне працевлаштування за фахом чи отримати в Європі середню або вищу освіту, звертайтесь за інформаційною підтримкою на електронну платформу Studix.eu. Компанія «Стадікс» ось уже 19 років виконує функцію офіційного представника навчальних закладів Європи і співпрацює з багатьма освітніми центрами щодо організації працевлаштування українських фахівців за кордоном.

Навчання за кордоном

Здобуття вищої освіти є найпопулярнішим видом освіти за кордоном є, хоча останнім часом збільшується кількість українських школярів, які отримують і середню освіту в закордонних коледжах. Діти, навчаючись у європейських освітніх закладах, отримують кращу базову підготовку з потрібних предметів, більш адаптовані до мовного та соціального середовища, вільно почувають себе в новому суспільстві. Наразі українське студентство за кордоном складає: у Польщі − 60%, Словаччині – 30%, Болгарії - 25% від загальної кількості студентів. 

Здобуття освіти за кордоном – це:

високий рівень майже безкоштовного навчання і отримання диплому європейського зразка;

можливість стажування у відомих університетах;

різноманітне дозвілля і подорожі;

спілкування з однолітками з інших країн.

Для української молоді навчання і життя за кордоном – це всебічний розвиток і розкриття всіх своїх талантів. Але щоб розвинути їх, потрібно грамотно підійти до вибору країни навчання, до прикладу Італія – це, в першу чергу освіта в сфері моди і дизайну, а Швейцарія славиться наданням високого рівня освіти готельного бізнесу. Визначаючись, куди поїхати вчитися за кордон і вибираючи ВНЗ самостійно, майбутній студент зазвичай орієнтується на міжнародні рейтинги. Але приймати остаточне рішення, спираючись тільки на них – не найкращий варіант. Важливо розуміти, наскільки якісну освіту пропонує університет за обраною спеціальністю. Для вступу до закордонного ВНЗ необхідно буде підготувати документи і перекласти на мову країни, куди студент відправляється вчитися. Вони повинні бути нотаріально завірені. Іноді закордонні освітні заклади вимагають підтвердження фінансової спроможності, рекомендації, мотиваційний лист і портфоліо. Також потрібно подавати пакет документів для отримання студентської візи.

Адекватно оцінити ти свої шанси щодо вступу, підготувати потрібні документи допоможуть фахівці «Стадікс». Звертайтесь до професіоналів, щоб заощадити час і гроші.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!