Сєвєродонецький коледж переїхав до Коломиї


Рашисти цілеспрямовано рівняють Луганську область із землею. Наразі 70 % інфраструктурних об’єктів зазнали ушкоджень або зруйновані вщент, у тому числі й заклади культури. Тому, щоб зберегти культурний потенціал Луганщини, було прийняте рішення про переміщення Сєвєродонецького фахового коледжу культури та мистецтв імені Сергія Прокоф’єва до Івано-Франківщини

Про це повідомили на Facebook-сторінці Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Тимчасово студентів переведено на дистанційне навчання, а викладацький склад коледжу переїхав до м. Коломия, де й організовано навчальний процес.

Як запевнили посадовці, усі випускники отримають дипломи вчасно. Проте, вступну кампанію, скоріш за все, буде відтерміновано.

«Ми розуміємо педагогіку, як служіння народові, а наше призначення – готувати уми, сіяти ідеї! Тому ми з вами продовжуємо навчання! Вчимося за допомогою дистанційних технологій та мріємо про повернення у рідний Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва! Тримаймося! Разом – ми сила! І ми переможемо! Все буде Україна!» - звернулись педагоги до своїх студентів.

Раніше повідомлялось, про переміщення вищих навчальних закладів з Луганської області до безпечних регіонів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!