Щоб краще допомагати переселенцям Центр БПД співпрацюватиме з благодійним фондом


З метою налагодження взаємодії 26 вересня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук та президент благодійної організації «Всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє» Денис Гречко зустрілися задля підписання меморандуму про співпрацю.

Впродовж зустрічі обговорювалися питання щодо спільної допомоги внутрішньо переміщеним особам, якість та методи цієї допомоги, запровадження новацій у наданні та покращення доступу до неї, повідомили у Регіональному центрі БПД.

«Ми будемо розширювати наші сервіси на Прикарпатті. Наші фахівці у співпраці зі системою безоплатної правової допомоги консультуватимуть наших громадян, надаватимуть роз’яснювальну інформацію», ˗ зазначив Денис Гречко.

Також розглядали питання про запровадження системи перенаправлення та супроводу внутрішньо переміщених осіб, які потребують цього.

«Хочу подякувати за тісну співпрацю між нашими установами та взаємодопомогу між партнерами. Також сподіваємося на майбутнє розширення нашої взаємодії, зокрема проведення спільних правопросвітницьких заходів з місцевими центрами надання безоплатної правової допомоги в Івано-Франківській області», ˗ наголосив Володимир Ковальчук.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!