Щоб не втратити та заробити: чому вигідно купувати готові квартири


Люди часто думають, як найкраще їм зберегти свої заощадження. Хочеться нічого не втратити, а ще б навпаки, отримати прибуток. І тут постає питання: а що ж робити зі своїми грошима? Купити золото, обміняти на євро, долари чи залишити в гривнях? Проте, як показує практика, найкращий спосіб – це інвестування в нерухомість.

В наш час квартири давно стали валютою, яка не дешевшає й постійно продовжує рости. Особливий відбиток на загальній економічній картині залишила війна. В Україні різко почали зростати ціни. До того ж експерти прогнозують, що вони й надалі будуть збільшуватися.

Не оминула інфляція й галузь будівництва. Не лише забудовники, але й люди, зіткнулися з масою проблем. Через активні бойові дії свою роботу припинили багато підприємств, які виготовляли будівельні матеріали. Чимало складів були знищені або ж зазнали пошкоджень. Лише за останні місяці вартість будматеріалів зросла на 20-60%.

Якщо раніше зробити ремонт було не так вже й важко, то зараз це стало великою морокою. Особливо, якщо у вас новобудова, де потрібно робити все з нуля.

Зараз на Західній Україні невпинно зростає кількість населення. Разом з ними росте й попит на квартири, створюється дефіцит житла. Кількість людей, які хочуть переїхати жити в цю частину України постійно більшає. Окрім того, розпочати чи відновити будівництво в районах, де ведуться бойові дії, також є неможливим. Як результат – прогнозована нестача житла.

Враховуючи попит на квартири та брак будматеріалів, єдиним оптимальним виходом залишається купівля готової квартири в Івано-Франківську. Житло з ремонтом, як крутий подарунковий бокс – красиво, швидко, зручно й все потрібне в одному місці. Як «вишенька на торті» – це дуже вигідно. Оскільки забудовник закуповує всі матеріали по оптовій ціні, вартість ремонту виходить значно нижчою, ніж якби ви робили це самі. Мова не лише про економію ваших грошей, але й цілої купи нервів та часу. Це вже не кажучи про пошук хороших майстрів, життя в пилюці під час ремонту та часті прибирання.

Немає опису.

Покупка квартири – це одна з найкращих інвестицій у своє економічне благо, спосіб постійного та стабільного заробітку в теперішній час. Аналітики очікують підняття цін на житло. Отже, якщо придбати готову квартиру та здавати її в оренду, то можна розраховувати на дохід, який постійно ростиме. Як приємний бонус від компанії blago developer – вам не потрібно заморочуватись з ремонтом. Достатньо просто купити квартиру та отримувати свої заслужені дивіденди.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!