Шевченко знову «купуватиме» виборців?


Як відомо, директор ТК «Буковель» Олександр Шевченко вступає у боротьбу на виборах до ВР по 83 округу (Івано-Франківська), що відбудуться 25 травня.

Нагадаємо, політик уже намагався завоювати мандат нардепа від нашого міста. На виборах до ВРУ в 2012 році він програв «свободівцю» Олександру Сичу. Останній тоді здобув 55,8% голосів (56 247 виборців), Олександр Шевченко з великим відривом посів друге місце – 24,6% (24 833 виборці).

Виборчу кампанію Шевченко будував на іміджі «ефективного менеджера» і «благодійника», тим часом моніторингові організації і опоненти критикували його за масовий підкуп виборців (численні безкоштовні екскурсії в «Буковель», де політик «промивав» мізки гостям на свою користь, щедрі подарунки дитсадкам і школам  тощо). 

Цікаво, чи цього разу Олександр Шевченко змінить свою агітаційну стратегію?.. Уже зараз можна помітити, що нерви в Шевченка починають «здавати». Його заяви у Facebook досить емоційні та відчайдушні: «Я працюю з Коломойським І.В., якщо ще хтось не розібрався – не знищував футбол на Прикарпатті, не працюю з брехунами та корупціонерами, не можу подобатися всім... Але обов’язково піду на вибори до ВР як зараз, так і восени, якщо будуть дочасні... І нікому більше жодних шансів не дам. Всім всього доброго... Борімося з собою і разом переможемо в інтересах України!!! Слава Нації!!!».

Як бачимо, у короткому повідомленні пан Шевченко відважився перерахувати всі можливі закиди в свій бік. Однак варто було б ще й підтвердити їхню безпідставність, адже темних плям у біографії Олександра Шевченка немало.