Скандальний ексміліціонер стане заступником голови Івано-Франківської ОДА


Сьогодні на засіданні Кабмін погодив призначення Віталія Ільчишина на посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Е-декларацію кандидата на цю посаду Ільчишин подав ще 7 червня, коли Івано-Франківську ОДА очолював Андрій Бойчук, пише КУРС.

Судячи з декларації, Ільчишин є співвласником телерадіокомпанії «Шанс» у Калуші та був співзасновником адвокатського об’єднання «Астрея ОВС».

У 2014 році Ільчишин був звільнений з посади першого заступника начальника Управління – начальника слідчого управління УМВС України в Івано-Франківській області за законом “Про очищення влади”.

Однак міліціонер оскаржив люстрацію у суді, був поновлений на посаді і відсудив у Міністерства внутрішніх справ 688 тисяч гривень середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

У 2015 році Ільчишина затримали патрульні. Він був у автомобілі, яким керував ексначальник обласного управління поліції – також люстрований – Василь Кавацюк. Обидва були у нетверезому стані. При огляді авто пасажир автомобіля Віталій Ільчишин намагався вирвати у патрульного службове посвідчення з рук та шарпав його. Згодом Ільчишин засудив патрульного за перевищення службових повноважень, і тому довелося звільнитися з поліції.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!