Скільки прикарпатські громади витратили на туризм у 2022 році


1 грудня завершилось приймання звітів ОМС про реалізацію у 2022 році завдань і заходів у сферу туризму Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки.

Як повідомив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко, вони отримали звіти від 60 зі 62 ОМС Івано-Франківської області.

"НЕ надіслали звіти ДВІ громади - Зеленська і Ланчинська. Готуємо для громадськості великий текстовий звіт і, традиційно, презентацію про стан розвитку туризму в області у "воєнний" 2022 рік. Також згодом оприлюднимо Рейтинг туристичної активності громад 2022. Відчуваю, що, напевне, Івано-Франківська МТГ цьогоріч стане переможцем. Вже підготували аналіз по витратах ОМС на туризм у 2022 році",- каже чиновник.

Як бачимо, найбільші витрати на туризм цього року мала Івано-Франківська громада -1 млн 854 тис., на другому місці Калуська - 565 тис., замикає трійку лідерів Вигодська громада - 470 тис. На четвертому місці за витратами Бурштинська громада - 461,10 тисяч грн. На десятому місці за витратами на туризм Коломийська громада - 45,30 грн. 

На зображенні може бути: текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!