Скрипничук про останню сесію: Ніякого фінансового дерибану нема. Нове скликання у всі рішення зможе внести зміни


Сьогодні, 16 жовтня голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук провів підсумкову прес-конференцію, присвячену діяльності облради за час каденції.

Серед іншого, очільник прикарпатських обранців розповів про роботу останнього засідання сесії, передає кореспондент Бліц-Інфо.

"Звісно, якщо буде потреба у вирішенні нагальних проблем, то облрада збереться й після 25 жотвня. Адже може бути всяке - термінові питання, оскарження результатів виборів у судах. Та на сьогодні у планах - внесення змін у ряд програм. Якщо ми не зробимо це вчасно, то ці гроші можуть цьогоріч і не піти. Водночас, аби ніхто не говорив, що облради наостанок ділить фінансові потоки, наголошую, що ніякого дерибану, як кажуть деякі, тут нема. Адже наступне скликання у листопаді зможе без проблем внести всі правки, які вважатимуть за потрібне простою більшістю голосів", - підкреслив Василь Скрипничук.

Нагадаємо, сьогодні депутати облради шостого скликання зібрались на друге засідання останньої сесії. На порядку денному - близько 80 питань.