Служба судової охорони взяла під варту суд у Калуші


Сьогодні, 13 лютого, Співробітники Територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області взяли під надійну охорону Калуський міськрайонний суд

Служба судової охорони за своїми професійними обов’язками здійснюватиме підтримку громадського порядку в суді, припинятиме прояви неповаги до суду, а також охоронятиме приміщення суду. Про це йдеться на сторінці Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області.

У передбачених законом випадках ССО, виконуватиме функції щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу в суді.

Керівник територіального управління Служби судової охорони Андрій Маланій висловив сподівання на ефективну та надійну роботу.

На урочистостях також були присутні суддівський корпус та колектив судової установи. З вітальним словом до колег звернулася т.в.о. Ірина Сухарник, яка зазначила, що сьогодні важливий день, оскільки наша судова установа перебувати під захистом Служби судової охорони!

«Надзвичайно важливо, щоб кожен з вас усвідомлював її масштабність, адже ви берете відповідальність за безпеку, життя та здоров’я не лише суддівського корпусу і працівників апаратів, а кожного громадянина, який приходить до суду», зазначила тимчасово виконувач обов’язків голови суду.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: