Сьогодні франківців агітуватиме Ляшко, завтра – Ярош


Передвиборні перегони вже майже на фініші, тож політики активно працюють над власним рейтингом – проводять зустрічі з громадами та роздають чергові обіцянки.

Вже за кілька годин прикарпатців «годуватимуть» обіцянками з радикальним присмаком. Адже до Івано-Франківська їде лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Найймовірніше, «меню» не обійдеться без розмахувань вилами, нецензурних кричалок про президента недружньої нам країни та оголошення фантастичних стратегій розвитку нашої рідної неньки. Тож, прибічників радикалізму та ексцентричності запрошують на Вічевий майдан о 16:30.

Натомість лідер Правого сектора заманює виборців на зустріч обіцянкою розповісти про війну. Напевне, ще покаже гранату чи дасть потримати автомата. А для підтримки Дмитро Ярош везе з собою комбата батальйону ДУК та капелана.  

У програмі Яроша передбачено зустрічі з громадами Івано-Франківщини та ЗМІ. Прес-служба новоспеченого політика також окремо зазначає, що на прес-конфренцію зможуть потрапити тільки представники ЗМІ та інтелігенція. Тож, схоже не всі прихильники націоналіста-радикала зможуть поспілкуватись зі своїм лідером.  

Зустріч Дмитра Яроша з громадою пройде там же, де й Ляшка – на Вічевому майдані о 18:00 18 жовтня.