Справа Галюка в Івано-Франківську: чому прокуратура говорить неправду?


Сьогодні, 26 березня, в Івано-Франківську продовжили розглядати справу студента Станіслава Галюка, якого понад півроку звинувачують у тому, що він завдав тілесних ушкоджень працівнику ДАІ Роману Барчуку. Нагадаємо, що останній начебто отримав опіки, проте штани його залишилися неушкодженими.

Сьогодні з’ясовували, допитуючи слідчого, звідки ж Барчук дізнався ім’я Галюка. Адже у заяві він не написав, що у нього хтось кинув петарду, а чітко вказав, що кинув Галюк Станіслав. З’ясувалося, що ім’я йому сказали працівники міліції, які саме – не зрозуміло. Але працівники міліції дізналися це ім’я від самого Галюка, після того як він був запрошений до міліції, передає Репортер.

Слід зауважити, що міліція затримала Станіслава Галюка через скутер. Сказали, що у нього нема шолома і попросили документи на скутер. Допитавши в міліції, його відпустили. А згодом пред’явили обвинувачення у киданні петарди…

Говорили багато, питань до справи стало не менше. Але основне залишилося відкритим: чому прокурор Никифорук, будучи в облраді пообіцяв, що цю справу закриють, а сьогодні її слухали дві години?