Стало відомо, хто стане новим головою Івано-Франківської ОДА


Кабінет міністрів України під час засідання 16 грудня погодив призначення голови Івано-Франківської облдержадміністрації.

Президенту пропонують призначити на посаду 44-річного Андрія Бойчука, пише кореспондентка Бліц-Інфо.

Під час засідання Кабміну Бойчук розповів про своє бачення щодо розвитку Прикарпаття. Майбутній голова області бачить своїм головним завданням зростання інвестицій та наповнення бюджету. 

Також пріоритетним назвав забезпечення медичних закладів необхідними медикаментами та киснем у світлі наближення свят та ймовірного зростання кількості хворих. Для цього Бойчук хоче залучити до боротьби з пандемією бізнес.

Ще одним пріоритетом для розвитку області Андрій Бойчук розвиток медичного туризму у Карпати. Для цього вважає необхідним модернізувати аеропорт і, звичайно ж, відремонтувати дороги.

Своїм першочерговим завданням також бачить налагодження комунікації населення з центральною владою. 

Андрій Бойчук родом із Прикарпаття, тривалий час проживав у Києві та Одесі. Є засновником БО "Благодійний фонд "Центр волонтерських ініціатив", головою ГС “Корпус захисників Революції Гідності”.

Перший віцепрезидент Національної Федерації Кйокушінкаі Карате Унія України.

Раніше Бойчук був помічником міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана, очолював Департамент з питань функціонування та реформування нафтогазового сектора Міненерго.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!