Створюємо готичний образ на Геловін: що придбати у ТЦ “Центральний”?


31 жовтня у Америці та Європі святкують Геловін. Ця традиція добралась також до нас. Все більше закладів Івано-Франківська починають закликати своїх клієнтів святкувати разом з ними. У День всіх святих влаштовують багато вечірок та роблять смачні компліменти тим клієнтам, які прийшли в костюмі.

На Геловін прийнято одягатись у різних міфологічних персонажів. Проте, що заважає у цей день виглядати елегантно? Не потрібно витрачати кошти на дивний костюм, який ви одягнете тільки раз, йдеться на сайті Центрального ринку

У Торговому центрі “Центральний” можна обрати класичну сукню у темних кольорах та доповнити її аксесуарами. У магазині “Сорока” на вибір покупців представлено клатчі, ремені, стильні окуляри та біжутерію - вони додадуть родзинку у ваш геловінський образ.

Не забудьте про туфлі! У ТЦ “Центральний” знаходяться магазини, де можна придбати коктейльне взуття від найкращих вітчизняних та зарубіжних фірм.

Звісно, макіяж доповнює будь-який образ. Вам потрібно тільки три речі: темні тіні для очей, червона помада та пудра, яка зробить обличчя блідим. Так можна легко перетворитись на один вечір у готичну королеву. 

У “Центральному” кожна жінка обере саме те, що їй найбільше личить, адже вибір величезний! Торговий центр знаходиться на вулиці Дністровська, 5. Він працює без вихідних з 08:00 до 19:00.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!