Сучасна формула омолодження - плазмоліфтинг!


Плазмоліфтинг – це одна із найпопулярніших послуг у косметології. Вона базується на природньому процесі омолодження, яке забезпечується шляхом введення плазми власної крові, насиченої тромбоцитами та фактором росту. Така популярність обумовлена відсутністю протипоказань, довгостроковим ефектом, ефектом пружності, зволоженості, покращення тургору шкіри, відновленні здорового кольору, покращенні метаболізму шкіри.

Варто також зазначити, що косметологи не бачать протипоказань і навіть наполегливо рекомендують поєднувати плазмоліфтинг із іншими косметологічними процедурами, такими як мезотерапія чи біоревіталізація. Ця маленька хитрість дозволяє помножити ефект у кілька разів.

ПОКАЗАННЯ ДО ПЛАЗМОЛІФТИНГУ

Плазмоліфтинг не обмежується зоною обличчя, лікарі часто рекомендують проведення процедури в зоні шиї, декольте. Плазмоліфтинг є невід’ємною у випадку алопеції, вона покращує ріст волосся. 

Процедура плазмоліфтингу  підходить, як для догляду, лікування, так і для підтримки молодості. Дана безпечна процедура успішно застосовується для:

омолодження шкіри обличчя, шиї, декольте;

розгладження зморшок;

усунення куперозу;

підтяжки обличчя;

лікування вугрових висипань (акне та постакне, застійні плями, рубці);

відновлення шкіри після сонячних опіків;

усунення рубців, розтяжок;

припинення випадіння волосся.

Процедура плазмоліфтингу надає життєвих сил волоссю, повертає здоровий вигляд та підтягнутість шкіри шиї, декольте, обличчя.

ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ПЛАЗМОЛІФТИНГУ

У пацієнта з вени проводиться забір крові у невеликій кількості, поміщається в спеціальні пробірки, потім в центрифугу, для відділення плазми з тромбоцитами від червоних клітин крові. У результаті процедури, формується частина плазми з великою кількістю тромбоцитів, вітамінів, ферментів.

Перед процедурою, ділянку обробляють антисептиком, наносять спеціальний гель із легким знеболюючим ефектом. Відділену плазму набирають у спеціальний шприц із дуже тонкою голочкою і проводиться серія ін’єкцій. Після потрапляння під шкіру тромбоцитів, вони активізують процес регенерації, посилюють синтез колагену та інших речовин, що несуть відповідальність за пружність, еластичність та здоровий колір шкіри.

Ефект омолодження видно одразу після першої процедури, але для досягнення ефекту гладкої вибіленої шкіри варто пройти 2-3 процедури. Один із найбільш помітних ефектів – бархатиста та гладка шкіра, результат якої зберігається від року до двох.

ПЕРЕВАГИ ПЛАЗМОЛІФТИНГУ ПЕРЕД ІНШИМИ МЕТОДАМИ

До нас часто звертаються пацієнтки із проблемою підвищеної чутливості до косметичних препаратів. Яким би біодоступним не був той чи інший філлер, ризики виникнення алергічної реакції залишаються. Тому наголошуємо, що головною перевагою плазмоліфтингу є безпека, адже лікар вводитить вашу ж плазму, тільки дещо перетворену.

Плазмоліфтингу віддають перевагу, тому що він:

дозволяє вирішити ряд проблем шкіри, не вдаючись до операційних методик;

не потребує реабілітації;

результат помітний після першої процедури;

можна проводити у будь-якому віці та на будь-якому типі шкіри;

доступний у плані виконання та ціни.

Медичний центр «Оксфорд Медікал» пропонує процедуру плазмоліфтингу із залученням безпечних та якісних розхідників у виконанні  досвідчених лікарів із вищою медичною освітою. Для детальнішої консультації чи запису до лікаря телефонуйте: (097) 4 777 299; (050) 3 777 299; (0342) 777 299

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!