Суд у справі Поступового гурту франківців до держархбудконтролю перенесли до вересня


Сьогодні, 11 червня в Івано-Франківському окружному адміністративному суді відбулося попереднє засідання у справі ГО "Поступовий гурт франківців "до обласного Управління держархбудінспекції. Третьою стороною у справі виступає піприємець Ріяфет Гасимов.

Вчора суд, за клопотанням представника Гасимова, долучив  до справи в якості третьої особи ПП "Вамбуд", яка є генеральним підрядником, оскільки рішення у справі може вплинути на їхні права та обов'язки. Також суддя витребувала від представника третьої особи документи, які подавались під час перевірки держархбудінспекцією.

Проте на сьогоднішнє засідання представник Гасимова в суд не з'явився і подав клопотання про відкладення слухання через те, що він не зміг попередити третю особу ПП "Вамбуд" про сьогоднішне засідання, а також не підготував витребувані судом документи. 

Ні позивач, ні відповідач не були проти перенесення слухання, так як присутність представника ПП "Вамбуд" є важливою для встановлення фактів по справі. Тому суддя ухвалила рішення про перенесення судового засідання.

Оскільки представник Гасимова поередив, що до 15 червня він не зможе брати участі у розгляді справи, а суддя іде у щорічну відпустку, сторони домовились про перенесення судового засідання на вересень.

Те, що слухання перенесли на такий великий термін, не має великого значення для сторін, оскільки на вчорашньому засіданні суд ухвалив зупинити дію декларації про початок будівельних робіт на ділянці, на якій ПП "Вамбуд" зводить фізкультурно-оздоровчий комлекс до ухвалення рішення в адміністративній справі. Тому будівельні роботи на даній ділянці припинено.

Судове засідання продовжиться 4 вересня 2015 року о 10.00 годині. 

До теми: Івано-Франківський адміністративний суд зупинив будівельні роботи біля міського озера

 Архбудінспекція каже, що біля міського озера самочинно зводять дворівневу парковку

Представник Гасимова стверджує, що будівельники інакше рахують поверховість, аніж звичайні люди