Судове засідання у справі Гаркота не відбулося через хворобу потерпілого


17 червня Івано-Франківський міський суд переніс слухання кримінальної справи проти екс-директора департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківського виконкому Олега Гаркота, який обвинувачується в одержанні хабара в особливо великому розмірі.

 Суд зачитав клопотання потерпілого Віктора Ломея, в якому той просить перенести слухання у зв’язку з тим, що перебуває на лікуванні. До клопотання потерпілий надав медичну довідку, повідомляє ГК.

Адвокат обвинуваченого Гаркота Василь Притула погодився на перенесення слухання. Втім зазначив, що довідка Ломея не містить мокрої печатки і попросив суд зобов’язати Ломея надати завірені документи про хворобу.

Нагадаємо, 9 жовтня в Івано-Франківську, за повідомленням правоохоронців, співробітники СБУ та прокуратури затримали після одержання хабара у розмірі 30 тисяч доларів Олега Гаркота. Прокуратура порушила кримінальну справу стосовно депутата Івано-Франківської міської ради Володимира Колковського та керівника департаменту містобудування і архітектури Іввано-Франківська Олега Гаркота за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ч. 15, ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі).

Другий фігурант у справі Володимир Колковський був оголошений у міжнародний розшук і затриманий у Хорватії, де досі перебуває в під арештом. За інформацією «Галицького кореспондента» минулого тижня дружина Колковського подала заяву на розлучення.