Судове засідання у справі стоматолога-різника призначили на 23 квітня


У п'ятницю 23 квітня суд почне розгляд справи мешканця Івано-Франківська, якого підозрюють у вбивсті двох осіб.

Як відомо, попереднє засідання щодо цієї кримінальної справи повинне було відбутися ще 5 березня. Та розгляд справи перенесли у зв'язку з тим, що до суду не з'явились потерпілі. Адже вони мають право у підготовчому засіданні подати вільний позов на відшкодування моральної і матеріальної шкоди. Тож колегія суддів вирішила перенести розгляд справи, при цьому залишивши підозрюваного під вартою.

Сьогодні ж було визначено іншу дату судового засідання - 23 квітня, 13:20, інформують Бліц-Інфо у прес-службі Івано-Франківського міського суду.

Нагадаємо, минулого року у листопаді Івано-Франківськ сколихнула страшна звістка – назакинутій будові знайшли розчленовані тіла. Як з’ясували правоохоронці, вбитими виявилися двоє чоловіків 1979 та 1988 року народження, яких вже тривалий час розшукували рідні.

Пізніше на брифінгу для ЗМІ начальник управління карного розшуку УМВС в області полковник міліції Ігор Бабюк повідомив, що вбивства відбулися з інтервалом майже у місяць. Повідомлення про зникнення першої жертви надійшло до УМВС 13 вересня, а вже 8 жовтня було повідомлено про зникнення другого чоловіка.

Правоохоронці з'ясували, що напередодні зникнення чоловіки відпочивали в компанії одних і тих же людей в одній із квартир на вулиці Грюнвальдській. Власником квартири виявився громадянин 1985 року народження, що облаштував у своїй квартирі стоматологічний кабінет. Під тиском беззаперечних доказів та показів свідків чоловік зізнався у вбивстві та вказав правоохоронцям приблизне місце, де заховав тіла чоловіків. Там і виявили розчленовані трупи. За свідченнями підозрюваного, обидва вбивства здійснено у стані алкогольного сп’яніння та на підставі ревнощів до своєї співмешканки. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

До теми: Франківському ревнивому стоматологу-різнику загрожує довічне ув'язнення

Стало відоме місце злочину франківського стоматолога-різника

В Івано-Франківську поховали Антона Кучерака, по-звірячому вбитого стоматологом-різником