«Свобода» висунула кандидатів в депутати до Івано-Франківської облради


16 вересня Івано-Франківська обласна організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода" провела конференцію, де висунула кандидатів в депутати до обласної ради. Також представили виборчу програму, яку одноголосно підтримали делегати.

Як зауважив перший номер списку, заступник голови ВО «Свобода» Олександр Сич, свободівці йдуть на вибори з добрими зробленими справами попередніх каденцій місцевих рад на Прикарпатті.

«Відштовхуючись від зробленого ми прямуємо в нові вибори і сподіваємось на хороший результат. Наші внутрішні проведені соціологічні дослідження і ті, які публікують інші партії, вказують, що ми сьогодні перебуваємо на хороших домінуючих позиціях. Своїм передвиборчим гаслом ми обрали «Професіоналізм, патріотизм і відповідальність», бо саме ці риси характеризують наших депутатів. У нас достатньо багато людей, які вже не вперше є депутатами місцевих рад. Вони не вперше посідали керівні посади в органах місцевого самоврядування. Ці люди є також професіоналами в інших сферах життя і можуть протистояти популізму, з яким прийшла на вибори команда нинішнього політичного режиму.

Усвідомлюємо, що професіоналізм неможливий без патріотизму. Бо просто хороший професіонал може бути коліщатком будь-якого режиму. А якщо людина, крім того, що вона є професіоналом, є ще й патріотом - вона обов’язково з горінням відноситься до своєї роботи. Таке горіння в поєднанні з професіоналізмом обов’язково принесе результат.

Заявляємо, що протягом нашого перебування в місцевих радах Івано-Франківської області ми завжди були відповідальними. Завжди, виконуючи вимоги закону, звітували перед виборцями. Сподіваємось привести в місцеві ради потужні команди, які ефективно будуть працювати на благо прикарпатського краю», - підкреслює Олександр Сич.

За словами голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Михайла Королика, в списках націоналістів – науковці, держслужбовці, юристи, вчителі, медики та підприємці.

«Також є багато молоді. Людей, які попри свій вік є професіоналами у різних сферах. Ми напевне єдина з політичних сил, від якої балотуються ті ж самі люди, які представляли її у радах попередніх скликаннях. Майже всі депутати Івано-Франківської обласної ради повторно будуть боротися за можливість представляти громаду в обласній раді, адже показали добру, системну роботу. Важливо те, що депутати-свободівці послідовні, професійні та патріотичні у своїй роботі. Наші депутати не бігають від партії до партії та тримають слово», – підкреслив Михайло Королик.

Тож, перша десятка виборчого списку до Івано-Франківської обласної ради від ВО «Свобода» виглядає так:

1. Олександр Сич

2. Михайло Королик

3. Ігор Шевчук

4. Оксана Тебешевська

5. Наталя Чаплинська

6. Ігор Дебенко

7. Володимир Яцишин

8. Наталя Щербій

9. Інна Копильчук

10. Сергій Федорців

Також конференція підтримала висунення кандидатів на територіальних округах. Зокрема, на двох Івано-Франківських округах список кандидатів виглядає так:

Виборчий округ №1

1. Королик Михайло

2. Яцишин Володимир

3. Вітенко Микола.

4. Чаплинська Наталія.

5. Дебенко Вікторія

6. Загурський Олег

Виборчий округ №2

1. Дебенко Ігор

2. Щербій Наталія

3. Шевчук Ігор

4. Федорців Сергій

5. Головатюк Людмила.

Решту кандидатів на інших округах опублікуємо згодом.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!