Свободівці вітають прикарпатців з Днем Незалежності України


Екс-віце-прем'єр-міністр, заступник голови ВО "Свобода" Олександр Сич та депутат облради, очільник обласного осередку ВО "Свобода" Василь Попович привітали прикарпатців з нагоди Дня Незалежності України.

Відповідне привітання розповсюдила прес-служба партії. Подаємо текст без змін:

Вельмишановні мешканці Прикарпаття!

Дорогі краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди найвизначнішого національного свята –

Дня Незалежності України!

Як символ і засаднича цінність української нації, відновлення державницької незалежності стало закономірним підсумком безкомпромісної боротьби та незворотнього поступу на шляху утвердження споконвічних надбань нашого народу, могутнім стимулом для ще більш плідної та натхненної праці задля злагоди та добробуту в нашій спільній оселі.

Перші кроки незалежності ознаменувались справжнім випробовуванням для кожного з нас, стали своєрідним тестуванням на інституційну зрілість, демократичну правосвідомість, зрештою – на толерантність та здоровий глузд. Етап, який сьогодні переживає Українська держава є надзвичайно важливим, бо визначатиме подальшу долю й перспективи наших нащадків. Вірю, що спільними зусиллями і з Божою поміччю ми виконаємо місію, покладену на нас долею, й станемо справжніми господарями на своїй, Богом дарованій землі!

Від усієї душі бажаю Вам, шановні краяни, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, невичерпної енергії, сили та натхнення у щоденній праці на благо нашого народу во ім’я слави та розквіту незалежної України!

Зі святом Вас!   Слава Україні!

З повагою                                                                                              

Заступник Голови ВО «Свобода»                      Голова обласної організації ВО                                                                                      «Свобода»

Олександр Сич                                                    Василь Попович