Святкували приїзд з-за кордону: Деталі трагедії у Коломиї, де загинули четверо людей


1 грудня у Коломиї від отруєння чадним газом загинули троє молодих хлопців, віком 18-ти, 25-ти, 29-ти років та 20-річна дівчина.

Як повідомив  начальник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, нещасний випадок стався через несправний котел, у помешканні зафіксували перевищення концентрації чадного газу майже на 70% вище від норми, пише Бліц-Інфо.

"Людина приїхала з-за кордону, запросила своїх друзів і вони святкували приїзд. Котел не опалювався, не вмикався, його не перевіривши увімкнули. Так, вуглекислий газ вигорів і люди просто заснули й не прокинулись. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Це вже не перша така ситуація в області, хочу зазначити, що внаслідок необережного поводження з опалювальними або обігрівальними пристроями є ряд трагічних подій. Так, станом на сьогодні загинула одна дитина та 8 людей",- розповів очільник обласної поліції.

Безпалько вкотре попросив мешканців області дотримуватись правил експлуатації електроприладів та нагрівальних пристроїв, а також виключити факти використання несправних чи саморобних приладів, бо це може призвести до пожежі та загибелі людей.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!