Тетяна Чорновіл в Івано-Франківську пояснила чому б не пішла на вибори з Блоком Порошенка


Сьогодні до Івано-Франківська завітала громадський діяч, журналістка та кандидат в народні депутати від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновіл.

«На ці вибори мене буквально витягли зі сходу, бо після загибелі чоловіка знаходитись у мирному житті було дуже важко. А там, де кожен може померти завтра чи навіть сьогодні, моя трагедія не здається такою великою», - почала розмову з журналістами Чорновіл.

Пані Тетяна також пояснила чому вирішила стати нардепом саме від цієї партії.

«Взагалі, вважаю, що ці вибори – це як банкет посеред чуми. Та не ми їх призначали і якщо є потреба, то не маємо права стояти осторонь. Я з цією командою від 2012 року. Тому і зараз йду з ними. Зізнаюсь чесно, якби відбулось об’єднання, то я б з ними не пішла, бо маю інші принципи. До прикладу, пропрезидентська партія робила список по «мажоритарці» з людей, що раніше «засівали» округ гречкою і не тільки. Тобто, розраховуючи, що ці «гречкосії» можуть виграти завдяки «старим заслугам».  Але саме цей критерій є страшний, бо ті хто формував цей список, не розуміють що суспільство змінилось. Це ще один аргумент на запитання, чому ми йде окремо – в нас різні цінності», - натякнула Чорновіл на пропрезиденську партію.