T.HUTSULS з Коломиї дали нове життя народній пісні «Веснянка»


«Веснянка» або «Щебетала пташечка», як ще називають цю пісню в народі, - черговий пісенний реліз від гурту «трушних» Гуцулів з Коломиї T.HUTSULS. Народні слова на музику поклав Михайло Балух - і на студії Hutsul Planet Records трек зазвучав сучасно і драйвово.

«Щебетала пташечка під віконечком, / Сподівалась пташечка весни з сонечком», - так, як наша країна із настанням весни 2023 року сподівається на перемогу і початок нового життя на оновленій землі.

«Веснянка» - пісня, яка дає надію, яка звучить, щоб сказати: «Україна вистоїть!». Весна уже близько, природа от-от почне свій розквіт, а сонечко зігріє землю. Зустрічаймо весну разом – з твердою вірою у перемогу України.

На благодійних концертах у підтримку ЗСУ під час виступів T.HUTSULS саме «Веснянка» полюбилася слухачам чи не найбільше. З перших секунд пісні люди підхоплювали її – і настрій весни, надії й легкості охоплював все навкруги.

«Веснянка» закриває трек-лист дебютного альбому T.HUTSULS під назвою «Гуцули», реліз якого відбудеться уже 10 лютого 2023 р.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!