Типи та смаки рому Капітан Морган


Ця торгова марка відома якісними міцними напоями. Вона посідає друге місце за популярністю у США. Які бувають різновиди та відтінки смаку алкоголю — розглянемо нижче.

Популярні типи рому

Справжні поціновувачі міцного напою вживають його у чистому вигляді. Також можна розбавляти льодом, соком або кока-колою. Попри велику популярність та широкий асортимент, ціни на Капітан Морган доступні кожному споживачеві. Найпоширеніші сорти:

1. Black Spiced. Напій чорного забарвлення міцністю 47%. Вирізняється складним ароматом та поступовим його розкриттям. Під час споживання відчувається смак гібіскусу, ванілі, гвоздики та кориці.

2. Dark rum. Міцність становить 40%. Сорту властиві пряний насичений аромат та нотки фруктів.

3. Spiced Gold. Напій витримують у бочках з-під хересу. Він вирізняється запахом дуба з відтінком вишні та ванілі. Має насичений золотий колір.

4. White. Прозорий сорт міцністю 37%. Характеризується ванільним і фруктовим ароматом, поєднує відтінки дині, банана, кокоса й карамелі. Здебільшого його використовують для приготування коктейлів.

Виробництво рому розпочалося з різновиду «Spiced Gold», тому він має найбільший попит. Замовити сорт на будь-який смак можна у маркеті важливих штук.

Особливості різновидів

Популярний тип напою Morgan Spiced Gold поєднує англійську якість та безтурботність Ямайки. Вирізняється насиченим запахом та привабливим кольором. Алкоголь вживають як дижестив для вишуканого закінчення вечері чи обіду. Пряний відтінок смаку розкривається повністю, якщо споживати його маленькими ковтками. Цей сорт можна куштувати у чистому вигляді з льодом і лаймом та використовувати для приготування оригінальних коктейлів. Black Spiced вугільно-чорного кольору ароматом нагадує віскі. Його смак пряний та солодкий з екзотичними нотками. Напій п’ють з льодом, дрібкою кориці та шматочком апельсина. Алкоголь White рекомендують вживати як основу для коктейлів, наприклад для «Палантаторського пуншу». Виготовляють його з Карибської цукрової тростини. Для отримання насиченості напій витримують у бочках з білого дуба. Сорт Dark має бурштинове забарвлення та унікальну палітру аромату. У нього пряний запах з нотками меду та ванілі. Напій має яскравий смак з глибокими димчастими акцентами та відтінками патоки й спецій. Споживають цей сорт з льодом або кока-колою. Оригінальним та екзотичним є різновид Tiki Mango Pineapple. Він поєднує смак стиглих ананасів і соковитого манго. Алкоголю властивий золотисто-коричневий колір. Надає коктейлям насиченості та колориту. Кожен із сортів рому «Капітан Морган» має неповторний і бездоганний аромат. Просто та легко вибрати варіант для споживання соло або приготування цікавих коктейлів для гучної вечірки. Ціна дає змогу купити продукцію на будь-який бюджет.

Рекламний матеріал

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!