Транскордонний культурний захід «Ворота в центральні Горгани»


В Івано-Франківську 29 травня презентують 25 ретро-світлин за мотивами новоствореного туристичного маршруту “Ворота в центральні Горгани”.

Все це відбудеться під час конференції у межах транскордонного проєкту “Ворота в Центральні Горгани: міжкультурний діалог на польсько-українському прикордонні”. О 14:00 -14:30 - за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 146 (конференц-зал готелю Reikartz).

Будуть представлені світлини особистого фотографа митрополита УГКЦ Андрея Шептицького — Ярослава Коваля. На події буде присутній його родич засновник БФ “Збереження культурної спадщини села Цінева” Ігор Вінтонів.

Очікуємо також голову товариства “Бойківщина” Андрія Німця та ініціатора львівського фотомузею, колекціонера, фотографа Романа Метельського.

Модераторка зустрічі: Ольга Максимович — авторка і керівниця проєкту, директорка Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics”

У межах події відбудуться дві панельні дискусії за участі влади, представників Брошнів-Осадської громади, польських партнерів з Державної академії прикладних наук в місті Холмі, викладачів Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника та прикарпатських та львівських дослідників.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!