Третя Осіння Школа юних біохіміків


6-7 листопада 2015 року на базі Інституту природничих наук (м.Івано-Франківськ, вул.Галицька 201а) відбудеться Третя Осіння Школа юних біохіміків “Біомолекули живого організму: вітаміни та поліфеноли”.

У роботі школи візьмуть участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківська та області.

Такий захід уже втретє організовує колектив кафедри біохімії та біотехнології Інституту природничих наук. Попередні дві школи, які проводилися у 2013 та 2014 роках, виявилися досить ефективними та цікавими. Основні завдання школи: дати загальні уявлення про біохімію як складову частину біології, зацікавити нею старшокласників і ознайомити слухачів з деякими науковими проблемами, які стосуються хімічного складу живих організмів, а також розширити світогляд і розвинути навички експериментальної роботи у шкільної молоді.

Програма школи передбачає ознайомлення з навчально-науковими лабораторіями та напрямками навчальної і наукової роботи кафедри біохімії та біотехнології, проведення науково-популярних лекцій, дискусій та лабораторних робіт. При виконанні лабораторних робіт учні матимуть можливість самостійно провести якісне та кількісне визначення вітамінів та фенольних речовин у лікарській рослинній сировині.

Відкриття Третьої Осінньої Школи юних біохіміків відбудеться 6 листопада 2015 року о 10:00 год. за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201а, кафедра біохімії та біотехнології, Інститут природничих наук  (6-й поверх, аудиторія 617).

Телефон для довідок: +38 0342 59 61 71; +38 067 132 76 32.