«Тріумф» Івано-Франківська: визнання кращих стимулює загальний розвиток


Радою Європи у рамках Програми обміну кращими практиками місцевого самоврядування України визнано найкращою практикою Івано-Франківська «Тріумф» Івано-Франківська: визнання кращих стимулює загальний розвиток.

Влада Івано-Франківська вже 10-й рік поспіль організовує і проводить конкурс та церемонію вшанування лідерів економічного розвитку міста «Тріумф». Перша церемонія вшанування лідерів економічного розвитку Івано-Франківська «Тріумф» відбулась у лютому 2004 року.

Від початку і до сьогодні – з 2004 по 2013 роки – в Івано-Франківську булопроведено 10 церемоній, в номінаціях яких взяли участь понад 300 суб’єктів господарювання міста та нагороджені 100 переможців. Кількість бажаючих взяти участь в цій події щороку зростає, що свідчить і про довіру з боку суспільства, і про ефективність заходу для підприємців.

За час проведення «Тріумфу» підприємства міста, малий бізнес отримали чималий стимул для свого розвитку. Сьогодні тут одна з найбільших в Україні кількість малих підприємств на 10 тисяч населення.