Троценко просить вирішити квартирне питання для сім'ї загиблого в АТО комбата Барана


В Івано-Франківську триває засідання тридцять другої сесії облради під головуванням Василя Скрипничука. Обласні обранці вже встигли сформувати порядок денний, вручити відзнаки «За заслуги перед Прикарпаттям» та висловити підтримку та заступництво 5 батальйону перед Генпрокуратурою.

Екс-губернатор, депутат Івано-Франківської обласної ради Андрій Троценко зачитав звернення до вищого військового керівництва, а саме до Міністра оборони Степана Полторака та начальника Генштабу Віктора Муженка. Також згадав і свого наступника – голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука.

У зверненні йдеться про те, щоб вони посприяли у виділенні коштів для закупівлі житла вдові комбата 5 батальйону тероборони Прикарпаття Юрія Барана, який загинув 8 липня під Амвросіївкою. передає кореспондент "Бліц-Інфо".

За словами пана Троценка, з невідомих причин сім'ю не було включено до переліку родин, які втратили рідних у АТО. Тож у зверненні просить Муженка та Полтарока посприяти у вирішенні цього питання. А голову ОДА просить, щоб взяв це питання під особистий контроль. Адже у військовослужбовця залишилась дружина та двоє дітей. Це звернення одностайно підтримали всі присутні депутати.