Троє прикарпатців погрожували підприємцю, а відтак вчинили над ним розправу


Поліцейські Івано-Франківщини повідомили про підозру групі осіб у побитті підприємця.

Троє прикарпатців домовились вчинити розправу над приватним підприємцем. Зловмисники побили потерпілого, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід, а ще одному спільнику слідчі повідомили про підозру. За скоєне фігурантам загрожує до 10 років ув’язнення.

У липні минулого року до поліції звернувся 40-річний мешканець Івано-Франківська та повідомив, що його побили троє чоловіків.

В ході з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення поліцейські встановили, що потерпілий мав конфлікт на ґрунті підприємницької діяльності з одним із підозрюваних. Зловмисник тривалий час погрожував потерпілому, а відтак вирішив вчинити над підприємцем розправу. До вчинення злочину він залучив ще двох приятелів, які металевими предметами та битою побили заявника.

Двом фігурантам, а саме 28-річним мешканцям Тисменицької та Івано-Франківської ТГ, слідчі повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Судом їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Третьому фігуранту – 34-річному мешканцю Калуської ТГ – повідомлено про підозру.

За скоєне затриманим загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!