Троє прикарпатських молодиків обікрали дачу


Почалася зима, а разом з нею – проблеми дачників зі збереженням свого майна, залишеного на тривалий час без нагляду.

У суботу 43-річний мешканець Бурштина приїхав у село Коростовичі подивитися, що робиться на його фазенді. Чоловік був неприємно вражений побаченим: хтось зірвав навісні замки на вхідних дверях дачного будинку, з приміщення пропали електропила, бензопила, дві болгарки та газонокосарка. Дачник звернувся за допомогою в міліцію, оцінив збитки на суму майже чотири тисячі гривень.

Працівники Бурштинського відділення міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів вийшли на раніше судимого 18-річного мешканця міста енергетиків. Той намагався продати болгарку.

При подальшій перевірці виявилося, що він обікрав «фазенду» в Коростовичах разом із двома спільниками, 1991 і 1992 років народження.

У зловмисників вилучено все майно потерпілого.

Проти них відкрито кримінальне провадження за вчинення крадіжки чужого майна, пов’язаної з проникненням у приміщення. Характерно, що наймолодшого з цієї компанії цього року судили за вчинення трьох квартирних крадіжок. Юнакові присудили 140 годин громадських робіт. Кримінальне провадження стосовно його 22-річного спільника розглядається в суді.