Трьох прикарпатців затримали на кордоні - хотіли втекти до Угорщини


Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону затримали сімох чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути кордон.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Двох правопорушників затримали прикордонні наряди відділу прикордонної служби «Ділове» спільно зі співробітниками Нацполіції під час проведення перевірочних заходів на залізничному вокзалі Рахова. У одного із чоловіків, який прибув на Закарпаття з Хмельниччини правоохоронці виявили гідрокостюм.

Чоловік зізнався, що планував перепливати річку щоб потрапити у Румунію. Інший затриманий приїхав з Київщини – також із намірами незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Ще п’ятьох чоловіків на відстані 300 метрів до кордону затримав спільний прикордонний наряд військовослужбовців відділу «Вилок», оперативно-розшукового відділу та курсантів вишу МВС. Двоє жителів Дніпропетровщини та троє жителів Івано-Франківщини планували поза пунктами потрапити в Угорщину.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення, складання протоколів про вчинення особами правопорушення передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а також встановлення кола осіб, ймовірно причетних до переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон, зловмисників доставили до прикордонного підрозділу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!