Три самогубства у вівторок


7 жовтня, близько 20 год. 55 хв. до Івано-Франківського МВ УМВС України в області поступило повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на вул. Набережна в м. Івано-Франківську з вікна будинку випав чоловік.

На місці події міліцією було встановлено, що 26-річний житель м. Івано-Франківська, перебуваючи по вул. Набережна у багатоповерховому будинку на сходовій площадці між сьомим і восьмим поверхами, покінчив життя самогубством, вистрибнувши із вікна. 

Цього ж дня, близько 14 год. 30 хв. до Надвірнянського РВ УМВС України в області поступило повідомлення від 37-річного жителя с. Вишнівці про те, що 7.10.2014 в с. Вишнівці у своєму господарстві покінчила життя самогубством через повішення 37-річна жінка. Слідів насильницької смерті не виявлено, крім странгуляційної борозди. 

7 жовтня близько 16 год. 10 хв. до Косівського РВ УМВС України в області поступило повідомлення про те, що 7.10.2014 покінчив життя самогубством через повішення житель с. В. Рожен.

Міліцією на місці події було встановлено, що напередодні, близько 18 год., 66-річний житель с. В. Рожен Косівського району, пішов з дому на пасовище і не повернувся. 7 жовтня біля 13 год. тіло самогубця знайшла його дочка повішеним на дереві неподалік пасовища. Слідів насильницької смерті не виявлено, окрім странгуляційної борозди. Зі слів дружини та родичів, померлий хворів на епілепсію і неодноразово говорив про те, що має намір покінчити життя самогубством. 

Щодо усіх випадків самогубства міліція проводить слідство.

ГК