Творчий вечір поета із Миколаївщини Сашка Обрія


26 травня о 18:30 у Ваґабундо відбудеться творчий вечір поета із Миколаївщини Сашка Обрія та презентація поетичної збірки «Сокира сатири».

Сашко Обрій - лавреат Всеукраїнської літературної премії ім. Василя Симоненка, автор 4-х поетичних збірок, готує до друку 5-ту.

Провідна тематика поезій автора - інтимно-пейзажна, пейзажно-філософська лірика, а також гумор, іронія, сатира. Творчість митця вельми цікава і неординарна, як і автобіографія (за фахом Сашко Обрій - атомник, 4 роки працював на АЕС).

"Сокира сатири" — це книжка-комікс, книжка-карикатура на сучасне українське суспільство, яка зачіпає його різні прошарки і прояви: від бомжа до президента, від прекрасного до потворного. Книга насичена актуальними темами наших часів: covid-19, українські політики, серед яких і сепаратисти, вороги України, висміювання ерефії та рашистів, а також любов до українських жінок з присмаком легкої еротики та гумору. У виданні поєднуються хвацький козацький стиль письма і оформлення, а також розкішні ілюстрації в стилі декоративного нео-гротеску. Частина коштів з продажу збірки йде на ЗСУ через волонтерську організацію СУВІАТО.

Переглянути анонс події можна тут

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!