У боях на Харківщині загинув 30-річний воїн з Коломийщини Іван Рожков


11 вересня під час звільнення Харківщині від окупантів загинув воїн з села Богородичин Коршівської громади Іван Рожков на псевдо "Гуцул".

Місяць тому, у серпні, Захиснику виповнилося лише 30. До війни працював заступником директора будівельної фірми у Бельгії.  В березні 2022 року повернувся в Україну та одразу пішов у Карпатську Січ, пише Бліц-Інфо з посиланням на сторінку Добровольчого батальйону.

«В армії не служив, всьому вчився на полі бою. В перший бій коли йшли, то з нашої команди ніхто не вмів ні з матадора, ні з енлава стріляти, вчились на ходу, читали інструкції в бою. Танки йшли, а ми за ангарами поховались і читаємо. Пам’ятаю, як ми на початку червня, вночі виявили дрг, нас вийшла банда сім осіб з Дзвоном. Після зачистки посадки я повернувся на позицію та заступив на добу, потім три години переспав і почався танковий наступ. Страху не було, лише хвилювався, щоб хлопці вийшли з бою живими Перше захоплене бмп – це просто ми в нього не попали, метр від нього лупнуло, осколок попав і росіяни втекли»", - розповідав "Гуцул", 

Іван Рожков планував бути на фронті до перемоги.

"Кацапи – це скажені собаки, їм все мало, будуть лізти, поки не знищимо до кінця. Я бачив їх впритул, пацани по 20 років. У них є стратегія тут: ідуть специ, отримують відсіч, повертаються і потім посилають цих дітей. Жалю в мене до ворога немає»

Після перемоги "Гуцул" планував відкрити свою будівельну фірму та створити сім’ю.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!