У бою за Україну загинули ще двоє воїнів з Прикарпаття


Гірку звістку з фронту отримала ще дві родини на Івано-Франківщині.

У бою з окупантами загинув мешканець Чернелицької громади Микола Дзинза на псевдо "Норка". Про втрату повідомили на сторінці громади

"30 вересня надійшла сумна звістка до нашої громади. Під час штурму Ямполя загинув наш земляк уродженець селища Чернелиця Дзидза Микола Васильович. В ці скорботні дні Чернелицька громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в години скорботи..Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають. Герої не вмирають. Вічна пам'ять Герою!", - висловили співчуття на сторінці.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Про втрату на фронті повідомили й Більшівській громаді - загинув захисник України Роман Грицьків. 

"Герої не  вмирають. Вони  просто  перестають  бути поруч. Відлітають… Тихенько і не попрощавшись. Можливо, тому що не  збирались помирати. Мали  плани, хотіли любити, народжувати дітей, навчатись , працювати, радіти життю. Не судилось… Стають зірками в  небі. Янголами-охоронцями. Відійшов у вічність ще один захисник миру, правди та справедливості, Грицьків Роман Ярославович 07.06.1980р.н. житель села Нові  Скоморохи Більшівцівської територіальної  громади, який віддав своє життя заради того, щоб могли жити інші. Мужній воїн, справжній патріот, чудова людина, люблячий батько, чоловік та син  – назавжди залишиться у пам’яті тих, хто мав честь його знати. Вклоняємося герою доземно! Безмежна шана його подвигу, повага поклику його шляхетного серця, адже Роман не зміг залишитися осторонь від страшної біди, що принесли російські нелюди на нашу рідну землю. Нехай Бог упокоїть його світлу душу, дасть розраду безутішним рідним та близьким. Більшівцівська територіальна  громада сумує  разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Романа знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!", - висловили співчуття рідним воїна на сайті громади. 

На фото - Роман Грицьків

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!