У Британії зшили весільну сукню з медичних масок


Весільна сукня, повністю зроблена з білих масок для обличчя, була представлена в ознаменування скасування обмежень на проведення весіль у Великій Британії в так званий день свободи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Hitched.

Наряд, створений дизайнером Томом Сільвервудом, не тільки знаменує зняття карантинних обмежень на проведення весіль, а й показує проблему забруднення навколишнього середовища.

На виготовлення сукні, замовленої торговим майданчиком для планування та організації весіль Hitched, витратили 1 500 перероблених масок для обличчя. Наряд представила модель Джемайма Хамбро. Дівчина позувала в незвичайній сукні на тлі собору Святого Павла в Лондоні.

Читайте також: Хірургічна маска і рукавички: випадкова поява звичних речей

Сукня також наочно демонструє проблему засмічення навколишнього середовища. За інформацією Hitched, щотижня у Великій Британії викидається 100 мільйонів одноразових масок. І в зв’язку зі скасуванням карантинних обмежень число непотрібних медичних масок лише збільшиться.

«Ми дуже раді, що від сьогодні весілля у Великій Британії повернуться без юридичних обмежень. З урахуванням того, що цього літа відбудуться тисячі весіль, пари тепер можуть з нетерпінням чекати відкриття танцполів, фуршетів із напоями і фотографій, повних усміхнених облич після зняття обмежень», — заявила редакторка журналу Hitched Сара Аллард.

Дизайнер Сільвервуд на своїй сторінці в Instagram також поділився знімками сукні, зазначивши, що дуже пишається своєю роботою.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!