У Бурштинській громаді запустили чат-бот для пошуку роботи


Пошук роботи – наразі актуальний запит серед переселенців. Тому командою Master of Code Global, разом з відділом цифрової трансформації та інформаційної політики Бурштинської міської ради, було створено Telegram-бота “Е-робота у Бурштинській громаді” для розміщення вакансій у місті Бурштин та старостинських округах громади.

Е-робота у Бурштинській громаді – це чат-бот, створений для Telegram, який допомагає роботодавцеві у спрощеній формі викласти інформацію про актуальні вакансії та прискорити пошук кандидатів через зручний та популярний месенджер, інформує Бурштинська міська рада.

Як працює чат-бот:

Роботодавець розпочинає активну сесію із чат-ботом, у декілька кліків вносить необхідну інформацію про вакансію та підтверджує її. Після цього, сформована вакансія потрапляє на розгляд модератора, після чого може бути схвалена або не схвалена для публікації у відповідному телеграм-каналі.

Чат-бот для роботодавців: “Е-робота у Бурштинській громаді” https://t.me/burshtyn_work_bot

Телеграм канал для кандидатів, що шукають роботу: “Пропоную роботу (Бурштинська громада)” https://t.me/burshtyn_work

Для чого створили чат-бот:

Оскільки з початком війни, велика кількість людей перемістилися зі східних регіонів, значно виріс попит на робочі місця. При цьому є підприємства, які активно шукають працівників.

Тому був розроблений чат-бот для швидкого розміщення вакансій та реалізована ідея спрощення комунікації між роботодавцем та кандидатом через Telegram-канал, які валідуються модератором від державного органу та обласного центру зайнятості.

Ми наразі збираємо зворотний зв’язок на електронну пошту ctip@burshtyn-rada.if.gov.ua у користувачів та продовжуємо вдосконалення чат-бота, аби він був більш зручним у використанні. Зокрема з’явиться функція редагування вакансії під час її створення, а також інші можливості, які оптимізують роботу модератора та чат-бота

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!