У Дніпрі через обстріл росіян загинула сім’я. Вцілів тільки пес, якого знайшли на руїнах


Дніпропетровщина щодня потерпає від обстрілів ворога. У ніч на 29 вересня від рук росіян загинуло ціла сім'я - двоє діток з мамою і бабусею. Батько служить в ЗСУ.

Від будинку у приватному секторі залишилася лише величезна вирва. На руїнах рятувальники знайшли старенького пса - оглухлого та із закривавленими очима.

Трагічну історію української родини розповів міський голова Дніпра Борис Філатов. За його словами, коли почалася повномасштабна війна, то мама вирішила перевезти своїх дітей у безпечніше місце до приватного сектора, де жила їхня бабуся. Проте у ніч проти 29 вересня до їх будинку прилетіла російська ракета.

"Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василіса та хлопчик Іван. І маленький песик Джек. Коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим і вив. А потім приїхали комунальники і відвезли собаку, який оглухнув, осліп і був контужений, до КП «Зооконтроль». Згодом приїхав батько. Він служить у ЗСУ. Під Лиманом..."- написав Філатов.

 Ось все, що залишилося від будинку родини:

Як повідомили у КП «Зооконтроль», вцілілий пес перебуває під наглядом ветеринарів. У нього контузія та серцева недостатність. 

Читайте також: росіяни знову обстріляли Дніпропетровщину. Багато поранених, серед загиблих - діти

У Дніпрі ворог ракетою «Іскандер» знищив транспортне підприємство

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!